Bike Poiana Brasov - 24 Mai 2009

Dupa participarea cu o zi inainte la maratonul de la Targu Secuiesc (mai mult sau mai putin fructuoasa, dupa posibilitatile fiecaruia :) ), pentru duminica am decis sa facem un traseu de relaxare in imprejurimile Brasovului.
Zis si facut: dis de dimineata, asteptam sa se adune trupa (in final ne-am strans vreo 10). Dimineata s-a transformat in ora 12, asa ca mai stam sa luam si pranzul, asezonat cu-o sticla de vin rosu - pe post de energizant.

Intr-un final, pornim din Racadau spre Saua Tampei - Poiana Brasov. Mai cu chef, mai cu-o pauza de masa - doua - trei, ajungem in Poiana unde ne rasplatim 'efortul' cu cate-o bere si leneveala la soare. Cum ora nu se incumeta sa inainteze, hotaram ca mai avem timp si de-o ciorba, dar ca s-o meritam, trebuie s-ajungem intai tocmai sus la cab. Postavaru. Asa ca incalecam din nou pe sa, si in aproximativ o ora de urcat pe Drumul Rosu si scurtaturile aferente, suntem la Postavaru. Evident, urmeaza tolanit la soare pana vine ciorba de fasole, timp suficient sa decimam proviziile cabanei de ceapa rosie, asezonata cu paine si sare.
Dupa o sesiune foto cu puii de ciobanesc ce pazeau cabana, o dam in viteza la vale tocmai pana-n Brasov. Urmeaza momentul meu de glorie, in care constat - in amuzamentul tuturor - ca rucsacul meu si-a luat lumea-n cap si-a decis sa-si prelungeasca weekendul. Si nu oriunde, ci tocmai sus la Postavaru. Evident, impreuna cu cheile masinii. Partea buna e ca, intr-un final, le-am recuperat. Cea proasta - am ajuns la 2 noaptea acasa :(

Foto: Doru; Cu: Dana, Cata, Florin, Dan, Cornel si gasca