Bike Thassos - Tour of Thassos Road Race - 30 Aprilie 2011Traseu: circuitul pe sosea al insulei Thassos;
Distanta: ~92km;
Diferenta de nivel pozitiva: ~1500m;


Avem parte de un start tarziu, dupa ora 12:00, ceea ce ne permite sa socializam pe indelete cu toti cunoscutii vechi si noi cu care ne intalnim aici.

Ineditul traseului consta in faptul ca primii ~50km se parcurg in pluton, in urma masinii politiei, cu viteze confortabile. Chestia asta ne permite sa stam la povesti, formand ad-hoc in mers mici grupuri in care povestim si punem tara la cale.

Dupa 40km, in dreptul localitatii Thassos se face o scurta oprire pentru realimentare cu apa, apoi plecam, tot in urma masinii de politie, pe cea mai grea urcare din traseu. Ne regrupam pe ultima coborare, si imediat dupa ce trecem de localitatea in care suntem cazati, Skala Potamia, masina insotitoare demareaza in tromba pe urmatoarea urcare, marcand startul tehnic al cursei.

Se pleaca tare, si dupa cateva minute tot plutonul e deja rasfirat, fiecare gasindu-si locul dat de propria conditie fizica. Ne bucuram de prietenii ce ne incurajeaza in punctele cheie ale traseului, si dupa mai putin de 4h de la start, ne regasim in Potos, la linia de finish.

Clasamentele zilei AICI.

Foto: multumim fotografilor de pe parcursul traseului; Cu: 118 concurenti, printre care Oana, OanaKitty, Cristi, CostiUrs, si altii